Google+ El s. XXI en violeta: NO AL SEXISME EN LA PUBLICITAT

"Em declare en contra de tot poder cimentat en prejudicis, encara que siguen antics"

Mary Wollstonecraft

dissabte, 22 de setembre de 2012

NO AL SEXISME EN LA PUBLICITAT

Esquerra Unida denuncia a l’Observatori de Publicitat Sexista l’emissió d’un anunci d’un concessionari de cotxes de València “vexatori per a les dones”:
     La diputada autonòmica d’EUPV Esther López Barceló qualifica la falca publicitària “d’insultant” per a les dones. L’anunci simula una telefonada d’una espècie de segrestador que atemoritza a una dona amb amenaces, i després s’anuncia un vehicle. “Exigim al concessionari, anunciant d’aquesta falca, que la retire, i esperem que l’Observatori de Publicitat Sexista actue en conseqüència”. 

      López Barceló ha lamentat l’emissió d’aquest anunci i ha apel·lat a la responsabilitat dels anunciants i dels mitjans de comunicació. “No podem permetre aquest tipus de publicitat, quan, a més, des de les institucions es treballa contra la violència de gènere. Precisament, ara està preparant-se el debat parlamentari del projecte de llei contra la violència de gènere en el País Valencià”, recorda. 


Esquerra Unida denuncia al Observatorio de Publicidad Sexista la emisión de un anuncio de un concesionario de coches de Valencia “vejatorio para las mujeres”

      La diputada autonómica de EUPV Esther López Barceló califica la cuña publicitaria “de insultante” para las mujeres. El anuncio simula una llamada telefónica de una especie de secuestrador que atemoriza a una mujer con amenazas, y después se anuncia un vehículo. “Exigimos al concesionario, anunciante de esta cuña, que la retire, y esperamos que el Observatorio de Publicidad Sexista actúe en consecuencia”.

     López Barceló ha lamentado la emisión de este anuncio y ha apelado a la responsabilidad de los anunciantes y de los medios de comunicación. “No podemos permitir este tipo de publicidad, cuando, además, desde las instituciones se trabaja contra la violencia de género. Precisamente, ahora está preparándose el debate parlamentario del proyecto de ley contra la violencia de género en el País Valenciano”, recuerda.València, 19 de setembre de 2012