Google+ El s. XXI en violeta: Xirivella, amb la teua ajuda, encendrà 500 ciris contra la violència cap a les dones.

"Em declare en contra de tot poder cimentat en prejudicis, encara que siguen antics"

Mary Wollstonecraft

dimarts, 19 de novembre del 2013

Xirivella, amb la teua ajuda, encendrà 500 ciris contra la violència cap a les dones.

L’encesa dels ciris serà  les 18.30
La manifestació a les 19.30
El divendres 22 de novembre de 2013
Eixirà des de la Plaça de la Constitució, Davant l’Ajuntament de Xirivella
Organitza: Casa de la Dona
Col·laboren: Totes les associacions de dones de Xirivella
T’invitem a col·laborar amb nosaltres per encendre els ciris a les 18.30 en la Plaça de la Constitució, davant de l’Ajuntament.
En la Casa de la Dona de Xirivella,  moltíssimes dones han col·laborat aportant les botelles de plàstic retallades que faran de recipient, els hem posat  una base de graveta blanca -per donar-li pes i damunt va el ciri- Tot està preparat per traslladar-ho el divendres a la plaça davant l’Ajuntament.
Els ciris els posarem seguint el projecte que ha realitzat la comissió organitzadora, dibuixant els perfils de l’Ajuntament i de la Plaça. També es formarà, el símbol de les dones i en mig  es col·locarà el vel negre que representa les víctimes i la corona de flors de tela de diverses textures, realitzada pel  col·lectiu Feminista Victoria Sau.
La manifestació anirà precedida per les vuit dones vestides rigorosament de negre que portaran en les mans un tela de gassa  negra i la corona, a continuació aniran  les pancartes, la institucional, la de la Coordinadora de Dones per la Igualtat, i totes les demés. Al final anirà la batucada, que com cada any col·labora especialment amb esta manifestació i que farà ritmes adequats per a este tipus d’acte tan seriós.
A l’arribada a l’Ajuntament,  la representant de la Coordinadora de Dones per la Igualtat, i  la Regidora de la Dona llegiran els seus manifests, després Isabel Rubio llegirà un poema, i  finalment el veïnat pujarà a llegir, un per un,  els noms de totes les víctimes.
Per a cloure l’acte, comptarem com l’any passat, amb l’especial col·laboració de la Coral Silvella  que interpretarà vàries cançons  preparades per a esta ocasió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada