Google+ El s. XXI en violeta: Esquerra Unida denuncia la “intromissió constant, marcada pels rosaris” del Consell en la Llei de Salut Sexual i Reproductiva

"Em declare en contra de tot poder cimentat en prejudicis, encara que siguen antics"

Mary Wollstonecraft

dimarts, 27 de juliol del 2010

Esquerra Unida denuncia la “intromissió constant, marcada pels rosaris” del Consell en la Llei de Salut Sexual i Reproductiva

NOTA DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

El Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV) publica hui la concessió d’una sèrie de subvencions al programa de suport de la maternitat Primer Dies, valorades en un total de 300.000 euros i destinades a associacions pro vida, congregacions de monges i fundacions. “Es tracta de l’ofensiva més que clara d’un Consell absolutament contrari al dret de les dones a decidir sobre la seua maternitat i el seu cos”, manifesta la coordinadora d’EUPV, Marga Sanz. La dirigent d’esquerres a més subratlla que hui al DOCV també apareix la resolució de l’Agència Valenciana de la Salut per la qual es designa els comitès clínics per a la interrupció de l’embaràs.

“El PP valencià s’ha erigit, com fa en altres comunitats espanyoles, en un clar opositor al dret a la interrupció de l’embaràs, i aquestes mesures que pren no són més que el boicot a la nova llei que permet la llibertat de les dones a decidir”, ha criticat Sanz.

La diputada d’esquerres ha assenyalat, a més, que l’import d’aquestes subvencions, “és escandalós i podríem perfectament parlar de malbaratament de diners públics. El repartiment d’aquesta quantitat entre associacions pro vida, congregacions religioses i fundacions és una mostra clara de com és mou el Consell: a ritme de rosari”, manifesta.


València, 7 de juliol de 2010
GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada