Google+ El s. XXI en violeta: Marga Sanz (EU): “Exigim Cotino que deixe d’ingerir en la llei de l’avortament amb la seua moral nacionalcatòlica”

"Em declare en contra de tot poder cimentat en prejudicis, encara que siguen antics"

Mary Wollstonecraft

dimarts, 27 de juliol del 2010

Marga Sanz (EU): “Exigim Cotino que deixe d’ingerir en la llei de l’avortament amb la seua moral nacionalcatòlica”

NOTA DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

La coordinadora d’EUPV i diputada autonòmica acusa al conseller de “creure’s una espècie de Messies, salvador d’ànimes, que amb la seua incontinència verbal sols fa que intoxicar l’opinió pública, seguint els dictàmens de la jerarquia de l’església catòlica contra l’avortament”. Sanz a més afirma que Cotino ”no té absolutament cap potestat per a demanar al Tribunal Constitucional que frene o no una llei. Sols busca intervenir a través de la seua doctrina ultracatòlica”.

La dirigent d’esquerres considera que el govern del PP al País Valencià “busca per damunt de tot cercenar les llibertats i els drets de les dones a decidir sobre el seu cos. Primer ho feren amb la ultraconservadora llei de protecció a la maternitat, i ara ho continuen fent amb pronunciaments com els de Cotino, qui intervé en l’escena pública amb un pronunciament que no li competeix fer de cap de les maneres”.

València, 6 de juliol de 2010
GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada