Google+ El s. XXI en violeta: Marga Sanz(EU): “La disfunció és l’homofòbia i la repressió sexual que promou l’Esglèsia”

"Em declare en contra de tot poder cimentat en prejudicis, encara que siguen antics"

Mary Wollstonecraft

dijous, 22 de juliol del 2010

Marga Sanz(EU): “La disfunció és l’homofòbia i la repressió sexual que promou l’Esglèsia”

NOTA DE PREMSA EUPV

Esquerra Unida exigeix Font de Mora que es retracte del seu suport als bisbes i no permeta la impartició d’un programa “que vulnera la llei i la llibertat”

Sanz ha arremès durament contra el posicionament pres pel propi conseller d’Educació, Alejandro Font de Mora, “qui ha aconseguit posar-se ja definitivament l’hàbit per a gestionar la conselleria. Resulta indignant, vergonyós, intolerable i un llarg etcètera més de qualificatius, el seu suport a aquest programa. Font de Mora ha perdut el seny absolutament”.

La coordinadora d’Esquerra Unida insta a Font de Mora a “reflexionar seriosament sobre el recolzament a aquest programa, perquè això suposa que el Consell està donant el vist i plau a la impartició de conceptes entre els joves de l’estil de considerar l’homosexualitat com una disfunció. Li recordem a Font de Mora que la disfunció és l’homofòbia i la repressió sexual”.

Sanz ha anunciat que si Font de Mora no es retracta d’aquest suport, “i la conselleria no actua en conseqüència per a evitar la intromissió de l’Esglèsia amb aquestes magnituds, ens veurem obligats a recorrer al Síndic de Greuges perquè es defensen els drets i les llibertats sexuals”, ha assegurat.

València, 22 de juliol de 2010
GABINET DE PREMSA ESQUERRA UNIDA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada