Google+ El s. XXI en violeta: Esquerra Unida exigeix que el Consell actue contra el sorteig d’un augment de pits promogut per una discoteca

"Em declare en contra de tot poder cimentat en prejudicis, encara que siguen antics"

Mary Wollstonecraft

dijous, 13 d’agost del 2009

Esquerra Unida exigeix que el Consell actue contra el sorteig d’un augment de pits promogut per una discoteca

La diputada autonòmica d’EUPV, Glòria Marcos, qualifica el concurs “d’insultant, denigrant i sexista fins al límit. El Consell i la Direcció General de la Dona, han d’actuar contra aquesta iniciativa que ataca directament la integritat de les dones, convertint-les en un simple objecte de carn”.

La responsable de l’àrea de la dona d’EUPV, Rosana Montalbán, ha demanat a més que no sols s’intervinga per a suspendre aquest concurs, sinó que es prenguen mesures legals contra aquesta actuació: “perquè és un agressió a les dones i al seu cos, sobretot dirigida cap a les dones joves, en un moment en el què s’aprofita el seu inici en el procés de desenvolupament personal i social per a tallar-lo i intentar convertir-les en un simple objecte”, manifesta. Cal recordar que l’eslògan del concurs era “Homenaje a la Mujer”.

Des d’Esquerra Unida es fa una crida a les institucions perquè controlen aquestes iniciatives que vulneren la integritat de la dona, “i amb les què s’està actuant de manera molt permissiva. Aquest sorteig no és l’únic atac a la dona que hem vist en discoteques per la nit, hi ha centenars d’actuacions que deixen a la dona com un tros de carn”, explica Marcos.

Per a la diputada autonòmica d’EUPV, la gestió en igualtat del Consell “actualment deixa molt que desitjar”. Per a Marcos, “l’educació en igualtat, i la frenada de coses com aquest sorteig són, entre altres molts aspectes, qüestions on s’ha de vore el seu treball”.

València, 19 de novembre de 2008

GABINET DE PREMSA DE ESQUERRA UNIDA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada