Google+ El s. XXI en violeta: Llei antiavortament i llibertad de les dones

"Em declare en contra de tot poder cimentat en prejudicis, encara que siguen antics"

Mary Wollstonecraft

divendres, 14 d’agost del 2009

Llei antiavortament i llibertad de les dones

Glòria Marcos (EU): “Les mesures de la llei antiavortament del Consell tallen d’arrel la llibertat de les dones"

La diputada autonòmica d’EUPV, Glòria Marcos, acusa al conseller Cotino “d’impregnar amb la seua moral ultraconservadora la gestió de la Conselleria, i el que és més greu, omplir de naftalina una llei que ha creat el PP simplement per a coartar les llibertats, boicotejar l’ampliació del dret d’interrompre l’embaràs, i convertir a les dones en simples ventres de lloguer”.

Esquerra Unida considera que les mesures previstes en la llei antiavortament “ratllen la bogeria, sobretot quan Cotino parla de foment de natalitat a través d’accions com la creació d’una xarxa de famílies voluntàries que acollirien a xiques embarassades durant tres anys i cobrarien fins 1.000 euros al mes. Cotino amaga que darrere eixe foment de la natalitat que ell pretén vendre hi ha la intenció clara de impedir els avortaments, de cercenar la llibertat de les dones”.

Marcos, a més, critica: “tot en aquesta normativa fa olor a ranci, a perillosament manipulador: els informes socials i psicològics que han de passar les famílies per a acollir a les embarassades, els sous, les xerrades, la formació... és tot un muntatge, una actuació encaminada simplement a convertir a les dones en ventres de lloguer”, assenyala.

València a 16 de juliol de 2009
GABINET DE PREMSA D’ESQUERRA UNIDA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada