Google+ El s. XXI en violeta: La violència contra les dones es violència, no crim passional

"Em declare en contra de tot poder cimentat en prejudicis, encara que siguen antics"

Mary Wollstonecraft

dijous, 25 d’octubre del 2012

La violència contra les dones es violència, no crim passional


Intersindical Valenciana lamenta els dos nous casos de violència masclista ocorreguts a la localitat de El Salobral (Albacete) i en els quals l'assassí ha acabat amb la vida d'una xiqueta de tretze anys i un adult. A més, el sindicat denuncia el tractament donat pels mitjans de comunicació a aquest nou assassinat com de crim passional, volent justificar-lo i qualificant la relació que mantenia amb el seu assassí com una tràgica història d'amor consentida. Mai es pot considerar una relació consentida entre un adult i una xiqueta i mai es pot parlar de crim passional quan es tracta d'una nova víctima de vioència masclista.
La violència contra les dones no pot invisibilitzar-se d'aquesta forma i molt menys justificar-se com han pretés alguns mitjans. Per tant, Intersindical condemna aquest nou femicidi i l'homicidi de l'adult a les mans del mateix assassí, que -com en altres casos de maltractaments- s'ha suicidat després de perpetrar els crims. Crims que no poden tindre mai cap justificació possible.
Ni ara ni mai Intersindical deixarà de denunciar la violència cap a les dones en qualsevol de les seues formes, ni consentirà el tractament manipulador de les noticíes d'aquests tipus que pretenguen justificar-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada